Par-tjek

Pas på jeres parforhold – Tag et Par-tjek mens I stadig elsker hinanden.

Par-tjek er et helt nyt tilbud til alle par, der ønsker at passe godt på parforholdet. Det er helt almindeligt at der kan opstå problemer i vores parforhold. Der er mange ting i hverdagen som kræver vore opmærksomhed og tærer på ressourcerne. Især børnefamilierne har nok at se til, og såvel arbejde som fritid kræver noget af os. Så det er ikke underligt, hvis parforholdet ikke har fået tilstrækkelig opmærksomhed.

Heldigvis kan vi gøre noget ved det, og forebygge at problemerne vokser sig så store, at det måske er svært at redde forholdet.

Et Par-tjek er et helt nyt forebyggende og forskningsbaseret koncept, som er udviklet af Center for Familieudvikling og Århus universitet i samarbejde med professor James Cordova fra Clark University  i USA.

Gennem et Par-tjek får parforholdet ny energi og hjælper os til igen aktivt at tage hånd om vores forhold til hinanden. Vi genopdager de styrker og ressourcer vi har sammen – vi genopdager kærligheden til hinanden.

Jeg er blevet certificeret Par-tjek vejleder, og tilbyder nu Par-tjek til Jer der gerne vil passe på parforholdet.

Et Par-tjek består af et on-line spørgeskema og 2 parsamtaler af 1,5 times varighed. Under et Par-tjek vil I få en mundtligt feedback på styrkerne og udfordringerne i Jeres parforhold, og I vil få en personlig feedbackrapport, som I kan arbejde videre med derhjemme.

De fleste af os  går regelmæssigt til tandlægen for at få et eftersyn, fordi vi gerne vil passe på tænderne. På samme måde er det vigtigt at passe på vores parforhold i tide, mens vi stadig elsker hinanden:

Så min opfordring er: Tag et Par-tjek og pas godt på jeres parforhold. Se evt. mere her: Par-tjek