Par-tjek

Pas på jeres parforhold! Som børnefamilie er der nok at se til, og desværre bliver parforholdet ikke altid dyrket tilstrækkeligt!

Næsten halvdelen af alle ægteskaber i Danmark ender med en skilsmisse. Det giver især børnefamilier mange problemer med bolig, økonomi og ikke mindst nye udfordringer i forhold til børnene.familielykke

Vil I forebygge, at det går så galt i jeres parforhold, er Par-tjek måske noget for jer.

Par-tjek er et helt nyt og enestående værktøj til at passe på parforholdet, mens I stadig elsker hinanden.

Når I får et Par-tjek, hjælpes I til – i tide – at standse op og reflektere over jeres parforhold.

“Vi er kommet til at sætte endnu større pris på hinanden. Jeg tror, man kan sige, at vi har genfundet troen på, at vi er et helt særligt par, som har gode chancer for virkelig at blive gamle sammen. Vil anbefale et tilsvarende tjek til alle som gider høre på mig!”  Maria, modtager af partjek hos Center for Familieudvikling!

Se min samtale med Gitte Koldtoft på Kanal 1 om Par-tjek her: kanal-1.dk/energitte-37-partjek

I kan også læse meget mere om Par-tjek på www.par-tjek.dk

Når I er tilmeldt et Par-tjek hos mig, får I hver især tilsendt et online spørgeskema, som I udfylder individuelt. Derefter ses vi til 2 samtaler af 1,5 times varighed.

I spørgeskemaet og i den første samtale har vi fokus på jeres parforholds styrker og udfordringer – vi snakker om de ressourcer I har, og de bekymringer I har hver især.

Dette følger vi op i den anden samtale, hvor vi taler om, hvordan I passer godt på jeres parforhold i fremtiden. I får også udleveret en feedback-rapport, som I efterfølgende bruger til at arbejde videre med jeres parforhold derhjemme.

Book et Par-tjek på gitte@familiestoette.dk eller ring på Tlf: 61 28 24 80

Som opfølgning på Par-tjek tilbyder jeg opfølgende  Parsamtaler.

Se Familiestøttes priser her

Læs mere om Partjek på www.par-tjek.dk